сряда, 6 април 2011 г.

DooM DotA турнир - 16.04.11

Спортен клуб "DooM" и зали "DooM" откриват турнирната година с предизвикателство по "Defence of the Ancients". Всички фенове на DotA са добре дошли на 16.04.11 в компютърна зала DooM 6, която се намира на ул. "Отец Паисий" No 22 във Варна. Пълна информация за провеждането, правилата, записването и наградния фонд ще откриете в следващите редове. Всички са добре дошли да наблюдават турнира на живо, като разбира се ще има и пълно онлайн отразяване на събитието.

Провеждане:


  • Място: Зала DooM 6 - ул. "Отец Паисий" No 22
  • Дата: 16.04.2011
  • Начало: 10:00(молим всички да бъдат на място поне 15 мин по-рано)

Награден фонд



До 10 отбора Над 10 отбора




gold 250 лева gold 300 лева
silver 150 лева silver 200 лева
bronze 50 лева bronze 100 лева

Записване



Предварително На място в деня на турнира


9 лева на човек 12 лева на човек
45 лева на отбор 60 лева на отбор






Предварително може да се запишете във всяка от зали "DooM", като поискате бланка от бара. Попълнете я с имената на играчите, техните никове, името на отбора ви и вашия град. След това я предайте на бара заедно с таксата за записване. Адресите на зали "DooM" може да откриете на www.DooM.bg/zali.

Ако сте от друг град може да заплатите чрез пощенски запис. В този случай изпратете писмо на ix@doom.bg с: две имена + ник на всеки от играчите, име на отбор, от кой град сте, телефон за контакт и информация кой ще изпрати сумата. След което ще получите обяснение как и на кого да изпратите пощенския запис.

При записването на място трябва да дойдете поне 15-20 минути преди началото на турнира и да попълните бланката с имената на играчите, техните никове, името на отбора ви и вашия град. Таксата при записване на място е по-висока.

Правила 

Версия: 6.71b (възможна промяна при излизане на по-нова и стабилна версия)

  • Формат: Отборно - 5 срещу 5
  • Тип игра: Captains mode (-cm)
  • Предмети: Няма ограничения

Няма коментари:

Публикуване на коментар